м. Київ, вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 7, офіс 7.
1 USD: 39.5 UAH
1 EUR: 43.05 UAH
1 RUB: 0.38 UAH
Увійдіть до свого аккаунту

Оренда нового Мерседес-Бенц S350 W222 AMG з водієм у Києві

Оренда нового Мерседес-Бенц S350 W222 AMG з водієм у Києві

Компанія Ваш Водій рада повідомити про поповнення лінійки Мерседесів S-класу новим вишуканим автомобілем Мерседес-Бенц S350 W222 Long 4 Matic AMG, який був випущений у вересні 2017 року. Тепер любителі авто преміум класу у Києві можуть замовити одного з кращих представників S-класу авторства концерну Dymler Benz AG, а також його офіційного тюнінгового ательє Mercedes-AMG GmbH.

Даний автомобіль може похвалитися бездоганним чорним шкіряним салоном, панорамним дахом, 4-х зонним клімат-контролем, спортивними кермом та педалями. Для створення максимального комфорту для водія та пасажирів є можливість налаштовувати сидіння індивідуально під себе, кожне з яких може вентилюватися або підігріватися в залежності від поточних кліматичних умов. Також пасажири заднього ряду сидінь можуть ставити свої ноги на спеціальній підніжці, яка при необхідності висувається з-під сидінь переднього ряду. Не кожне люксове авто у Києві має функцію ароматизації та іонізації салону, яка є в даному MB W222. Відчуйте - розкіш має свій аромат!

Кожна деталь кузова, двигуна, підвіски та салону Мерседеса S-класу допоможе відчути неповторний смак успіху і процвітання.

Наші професійні водії на автомобілях S-класу добре говорять англійською, тому іноземним клієнтам немає потреби наймати перекладача для безперешкодної комунікації у дорозі.

Ви можете орендувати наш Мерседес S-класу для трансферу з аеропорту або в аеропорт, для проведення бізнес-зустрічей у Києві або його околицях, а також щоб відвідати будь-яку точку України з максимальним комфортом і безпекою.

Компанія Ваш Водій пропонує якісний VIP-сервіс на бездоганних автомобілях Мерседес-Бенц. У нас найбільший парк Mercedes S class W 222 у Києві і в Україні. Ми можемо обслужити будь-який захід: будь то транспортне обслуговування знаменитості світового масштабу або зустріч топ-менеджменту Вашої організації. Також ми можемо гарантувати найнижчі ціни на ринку оренди авто з водієм на Мерседес S класу в Києві.

Замовляйте свій кращий S-клас з водієм у компанії «Ваш Водій»!