м. Київ, вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 7, офіс 7.
1 USD: 39.5 UAH
1 EUR: 43.05 UAH
1 RUB: 0.38 UAH
Увійдіть до свого аккаунту

VIP трансфер на Мерседесі S-класу з аеропорту Бориспіль

VIP трансфер на Мерседесі S-класу з аеропорту Бориспіль

Вагомі результати, вплив, успіх ... щоб підкреслити значні досягнення, іноді потрібно щось більше, ніж просто дорогі аксесуари. Потрібен Мерседес S-класу. Саме цей автомобіль є неперевершеним символом Вашого особливого статусу в суспільстві.

Кожна деталь цього авто є результатом багаторічної роботи кращих дизайнерів і інженерів світового автопрому. Відомі актори, культові музиканти, політики й успішні бізнесмени вибирають для себе вишуканий S -клас.

Цей автомобіль преміум-класу стану у нагоді для ділової поїздки як по місту Києву, так і для подорожі до Одеси, Буковелю або будь-якого міста України. Якщо ж Вам потрібно прилетіти до Києва для проведення переговорів з бізнес-партнерами, то S-клас ідеально підійде для трансферу з Міжнародного аеропорту Бориспіль. Вам гарантований неперевершений комфорт і виняткова безпека.

Розкішний Мерседес S класу можна порівняти з вишуканою яхтою: салон в ньому оброблений вручну спеціальної шкірою, з екзотичної обробкою з вишневого дерева й звуковою системою, яка може зрівнятися з прослуховуванням симфонічного оркестру наживо. При вивченні салону Мерседес W222 Вам буде важко знайти квадратний сантиметр, не покритий шкірою, вишуканим деревом або сучасною обробкою з матового алюмінію, а великий центральний кольоровий екран забезпечує тривимірну карту Вашого поточного місцезнаходження.

Немов досвідчений атлет, який при бігу абсолютно природно врівноважує своє тіло при кожній зміні напрямку руху, опціональна ходова частина MAGIC BODY CONTROL з функцією Curve автоматично реагує на інерційні сили на поворотах. Завдяки їй пасажири нового седана S-класу подорожують значно комфортніше й безпечніше.

Компанія «Ваш Водій» пропонує клієнтам тільки нові автомобілі з бездоганним салоном і чудовим технічним станом. На Мерседесах преміум-класу працюють тільки перевірені професійні водії, які строго дотримуються норм ділового етикету й добре говорять англійською.

Ваш Водій працює 24 години на добу, без вихідних. Ви з легкістю можете зробити замовлення на нашому сайті, заповнивши відповідну форму, або просто зателефонувавши нам по телефону.

З нами Ви вільні у виборі способу оплати. Ви можете здійснити оплату через наш сайт або заплатити готівкою безпосередньо водієві після надання сервісу.

У нас немає ніяких прихованих платежів. Ми називаємо ціну відразу і не змінюємо її в процесі обслуговування.

Водій уважно стежить за часом Вашого прильоту і завжди зустрічає у зони прибуття аеропорту. У разі затримки рейсу водій чекає клієнта стільки, скільки буде потрібно.

Трансфер з аеропорту або вокзалу, ділова поїздка по Києву і Україні, або просто погодинна оренда по місту на Мерседесі S класу - Ви завжди отримаєте якісний індивідуальний сервіс екстра-класу.

Компанія «Ваш Водій» - ваш надійний партнер на шляху до успіху та процвітання!